logo Amsterdams kleibedrijf

Mijn AKB

HANDVORMEN

Handvormen

We laten cursisten graag vrij werken vanuit experiment, maar geven ook technische en beeldende ondersteuning waar nodig.

Je kan werken met klei met gebruik van diverse technieken zoals boetseren, bouwen met plakken, drukken in klei met allerlei texturen. We maken gebruik van kleuren door oxydes, pigmenten, engobes en glazuur. Beginnende keramisten kunnen door middel van gerichte opdrachten kennis maken met verschillende technieken en mogelijkheden van de klei. De cursus is ook een mooie start of aanvulling op een draaitechniek omdat je leert na te denken over de grenzen van klei als materiaal. Keramisten met ervaring kunnen met hun eigen ervaringen de mogelijkheden van klei verder onderzoeken. Werk je liever intuïtief of via een vooropgezet plan? Alle ruimte om te sparren en te leren.

Docenten: Agnes & Ilse
Duur: 8 lessen 
Prijs: € 310,- inclusief klei, biscuit- en glazuurstook

Huidig aanbod

.

Contact

Als je vragen hebt die niet bij onze ‘veelgestelde vragen‘ te vinden zijn, als je gewoon langs wil komen of meer over ons en onze werkwijze wil weten, stuur ons alsjeblieft een mail. We zitten met onze handen in de klei dus de telefoon aannemen is lastig. Je bericht wordt binnen 2 dagen beantwoord. Dank je wel.

Beveiligd met reCAPTCHA Google. Algemene voorwaarden van de dienst zijn van toepassing.

Logo AKB

HET AMSTERDAMS KLEIBEDRIJF

Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam

Pottenbakken • Handvormen •
CURSUSSEN • Workshops